Nieuwe website

De zomer ligt achter ons en de herfst staat voor de deur. Voor PMOS een goed moment om een frisse nieuwe website te lanceren. Bij deze het resultaat waar wij erg blij mee zijn!

YourSite, onze partner binnen de Pro Management Groep, heeft de vormgeving voor haar rekening genomen van deze nieuwe website. Wij hebben hen gevraagd ons bedrijf te visualiseren en wij vinden dat dat goed gelukt is. Wij vroegen hen een ‘menselijke’ website te ontwerpen welke ‘overzichtelijk’ is. Dat is namelijk in een notendop wie wij zijn en hoe wij werken. Want PMOS werkt vóór mensen en bestaat uit mensen. Wij zijn een organisatie die te allen tijde haar klanten ontzorgt op het gebied van de administratieve lasten. Onze klanten moeten zich kunnen focussen op hun primaire taak en zij dienen snel beleidsbeslissingen te kunnen nemen op basis van de altijd aanwezige up-to-date informatie. Zo worden de administratieve lasten inzichtelijk én overzichtelijk.

Voor onze reeds bestaande klanten is het wellicht even wennen, maar wij verwachten dat de portals nog steeds goed te vinden zijn. Echter mocht u ergens problemen ondervinden, dan weet u ons te vinden! 

Voor onze potentiële nieuwe klanten geldt als vanzelfsprekend, mocht u vragen/opmerkingen hebben, neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Onze digitale nieuwsbrief ontvangen?

Bezoekadres

Burgemeestersrand 59
2625 NV Delft

Postadres

Postbus 649
2600 AP Delft

Contact

015 - 25 11 450
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Powered by